Sportkleur grote loterij miljard schoolprijs officieel geopend

Sportkleur grote loterij miljard schoolprijs officieel geopend

  Veel succes in april is open en meer opmerkingen zijn meer verrast. Zhenghua, China Sports Lottery National Unified Release 27-jarig jubileum, voor dankbaarheid aan de meerderheid van de kopers voor vele jaren, en de bijdrage aan de Public Welfare-ondernemingen, opent Super Dale de nationale prijs van 1 miljard! De 1 miljard schoolprijs, oprechtheid vol, universeel publiek. Aanvullende gokken heeft een verrassing, alle awards zijn allemaal aangetoond, 3 yuan kan 36 miljoen zijn … ongekend Pet Powder, verrassing van het prijsbedrag. Sinds 7 april 20:10 (10 april Loterij), wordt verwacht dat het in de 20e periode zal doorgaan, laat de meerderheid van de kopers het plezier van super grote loterij "grote prijzen, kleine prijs" ervaren. Lucky! Alle prijzen zijn 3 yuan, 36 miljoen, de eerste-class award winnaar is 400 miljoen yuan, 20 miljoen yuan per periode. Tijdens de prijs, het aantal loterij (inclusief tickets met meerdere perioigen) en de middenklasse tickets en de awardbonussen, het aandeel van de prijzen, de basisweddenschappen en extra weddenschappen volgens de game-regels, volgens de verhouding van de spelregels. Distributie, Single-noot-bonus overschrijdt de basiswedderbonus niet.

Dat wil zeggen, de eerste prijs is de hoogste prijs, en 3 yuan bijgevoegde weddenschappen hebben de hoogste mogelijkheid om 36 miljoen yuan te hebben.

  De tweede-klasse Award-winnaar wordt gefinancierd door een totaal van 7,5 miljoen yuan per periode.

Tijdens de toekenning, het aantal loterij (inclusief ticket van meerdere perioden), de tweederangsprijs van de secundaire prijs, en de verdeling van de Awards-bonus, de award-bonus, de basisweddenschappen en extra inzetten volgens het aandeel van de Toewijzing Spelregels, Single-note-bonussen overschrijden de basisweddenschappen en extra gokbonussen, dat wil zeggen, de tweede prijsbonus is tot het hoogste.

  Vaste bekroonde bonusgoud. Tijdens de toekenning, het aantal loterij (inclusief ticket met meerdere perioden), dat grenst aan de drie tot negen prijzen, waren en het enkele aantal prijzenbonussen 50% van de overeenkomstige prijs enkele nootbonus.

Er is te zien dat de prijsactiviteit niet alleen meer geprezen is, maar de prijs is ook verrast. Aanvullende gokken in trefwoorden, meer dan 1 Yuan-bonus is niet de moeite waard om op te merken, deze Super Lottery 1 miljard School Award-activiteit is alleen effectief voor extra weddenschappen.

Aanvullende gokken is een unieke gokmethode van Super Lotto. Op basis van basisweddenschappen kan het aantal aankopen aan elkaar worden toegevoegd, elk met een toegevoegde inzetbedrag is 1 yuan.

Onderschat niet de 1 yuan van deze bijgevoegde weddenschap, eenmaal een prijs, de tweede prijsbonus zal 80% meer zijn dan de basisweddenschap.

  Thanksgiving, er is jou, geniet van het plezier! Super Lotto 1 Million School Award-evenement is heet, je wilt verrast en gelukkig zijn, ben je klaar? De 21039 als de eerste factie, de moeite waard om naar uit te kijken en aandacht te schenken! Misschien ben je de "Super Koi". Bovendien is de super grote loterij dankbaar, "liefde" krijgt een prijs in de Battleline.

Van 7 april tot 16 april, 2021, 8: 00-22: 00 Dagelijks, let op "Sportkleur Super Lotto" Wechat Public Number, neem deel aan het spel, er zal een kans zijn om Le Xiao Star Hand, Pop en Milieuzakken en andere verrassingen een goed geschenk. Jiangsu Winkelen, het aantal weddenschappen, 6 + 3 winnen, vrij, Jiangsu Shopping, Exclusive Exclusive Super Lottery "Extra weddenschappen 6 + 3 winnende gratis" activiteiten.

Activiteiten van het Lotto No. 21039 (10 april) tot 21050 (5 mei), in totaal 12 problemen. Tijdens het evenement gebruiken alle verkooppunten in de provincie Jiangsu "6 + 3" duplex, voeg gokkoppelingswinning toe en winnen, de loterijvrij, dat wil zeggen, terugkeert naar het inzet van de loterijticket wanneer de prijs tickets, meerdere stemmen slechts een winnende hoeveelheid weddenschappen in de huidige periode). Het Evenement Preset Marketing Fund is 12 miljoen yuan, zoals 12 miljoen niet-verkochte fondsen, het evenement eindigt na de huidige verkoopdeadline. De winnende loten van de loten in overeenstemming met de gebeurtenisomstandigheden, tegelijkertijd, tegelijkertijd, de aflossingsuitlaat is eenmalige aflossing.

In het midden van de Big Lotery Cash-prijs aan de verlossing van de Sportlottery Agency, de Award van de sportmechanisme Redemption. De vervaldatum van de aflossing is de conventionele prijs, en de deadlines worden geacht op te geven.