[Dagelijkse gewoonten] China heeft een nieuwe reis van de bouw van socialistische modernisering geopend

[Dagelijkse gewoonten] China heeft een nieuwe reis van de bouw van socialistische modernisering geopend

Xi Jinping: op dit moment heeft China al een nieuwe reis geopend met uitgebreide constructie van socialistische modernisering. China zal de opening van China onwankelbaar uitbreiden, de ontwikkelingskansen van China delen met leden van de wereld en Azi? Pacific.

Deze paragraaf van 12 november 2021, XI Ping, gepubliceerd in de gelijke 28e leiders in de gelijke 2002 van het EMP.

Dit jaar is de 30-jarig jubileum van China’s toetreden tot de Azi?-Pacific OESO. Al 30 jaar is het 30 jaar, het is 30 jaar van de verdieping van de verdieping, het uitbreiden en openen van en is ook een continue uitbreiding van de Azi?-Pacific-economische samenwerking van 30 jaar.

30 jaar praktische ervaring toonde opnieuw aan dat "opening" en "samenwerking" de manier van welvaart zijn.

China is uitgebreid naar de buitenwereld, is een langdurige overweging voor de wereld, tegenover de toekomst, het bevorderen van gemeenschappelijke ontwikkeling. Dit is de behoefte aan de eigen ontwikkeling van China, en het is ook een kans voor de ontwikkeling van landen over de hele wereld.

Sinds lid worden van de Azi?-Pacific OESO, bleef China’s economie de groei blijven behouden, en de alomvattende nationale sterkte is voortdurend verbeterd, waardoor een solide basis voor China een constructieve rol in de wereld speelt.

Als een belangrijke bestemming van buitenlandse investeringen, in het kader van 50% van de wereldwijde buitenlandse investeringen vorig jaar, het aantrekken van buitenlandse directe investeringen is nog steeds negarend.

In de eerste helft van dit jaar nam het daadwerkelijke gebruik van buitenlandse kapitaalgroei toe. Buitenlandse investeerders blijven de Chinese markt optimaliseren.

China zal blijven delen de bonus van de hervorming en ontwikkeling van China op basis van samenwerking, en China is altijd een belangrijke markt voor internationale ontwikkelingskansen. Op dit moment wordt de nieuwe Crown Pneumonia-epidemie nog steeds wereldwijd verspreid. Het economische herstel van de wereld is moeilijk en de Azi?-apotheek moet de openstelling uitbreiden, gezamenlijk handhaaft de stabiliteit van de industri?le keten en de toeleveringsketen, om bij te dragen aan de wereldwijde economie groei.

China heeft al de eerste honderd jaar strijd bereikt voor de eerste 100-jarige strijd op een hele ronde manier, en opende een nieuwe reis van de bouw van socialistische modernisering. Om een ??socialistische moderne kracht volledig te bouwen, realiseer je de grote opwekking van de Chinese natie, China’s open deur zal alleen maar groter worden. Speciale experts in dit nummer: Cui Shoujun, Renmin University of China, China.